96334
13:26 4.092021

На Берегівщині затримали українця, який ніс до Угорщини сигарети

Події 3312

8 ящиків з 4-ми тисячами пачок сигарет намагався переправити до Угорщини 20-річний мешканець села Сасово Берегівського району, що на Закарпатті. На заваді зловмиснику стали прикордонники.

У ході реалізації інформації, що надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу, військовослужбовці мобільного підрозділу Мукачівського прикордонного загону виявили в кукурудзяному полі на околиці населеного пункту Велика Паладь, чоловіка з чотирма пакунками обгорнутими у чорний поліетилен. У кожному з пакунків знаходилось по 2 ящики із 1000 пачок безакцизних сигарет.

Зрозумівши, що його викрито, контрабандист проігнорував законні вимоги прикордонників та спробував втекти. За вчинення адмінправопорушень передбачених ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та ст. 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону» на українця склали документи адміністративного провадження.

Крім того, за фактом виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого статтею 204 ККУ “Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів”, до Берегівського відділу Нацполіції та ГУ ДФС у Закарпатській області, направлено повідомлення.

Про це повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах