95999
14:52 26.082021

ДТП на Тячівщині: троє травмованих, серед яких дитина

Події 6833

У селі Калини Тячівського району водій «Volkswagen Passat» допустив наїзд на пішохода-дитину, після чого в’їхав у господарську будівлю. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, малолітню та ще двох потерпілих доставлено до місцевої лікарні. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали слідство.

Ввечері, 25 серпня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Калини Тячівського району.

Поліцейські, які працювали на місці події, з‘ясували, що водій «Volkswagen Passat», житель селища Дубове, рухаючись населеним пунктом допустив наїзд на пішохода-малолітню дитину. Після цього водій продовжуючи рух виїхав за межі проїзної частини дороги та врізався у господарську будівлю.

Внаслідок наїзду 11-річна мешканка міста Тячів отримала травми та була доставлена до Тячівської районної лікарні. Також з численними травмами госпіталізували водія іномарки та його пасажира – 25-річного місцевого мешканця.

У водія взято забір крові на вміст алкоголю. Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на спецмаданчик.

За фактом ДТП слідчі відділу у сфері транспорту поліції Закарпаття відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Обставини та причини автопригоди слідчі з’ясують у рамках кримінального провадження.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах