95865
13:01 23.082021

В Ужгороді раніше судимий злодій викрав гроші з каси магазину

Події 3426

За фактом крадіжки, вчиненої повторно, слідчі поліції Ужгорода розпочали досудове розслідування. Зловмисника, причетного до злочину, оперативно встановили та затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вчора, 22 серпня, вранці до поліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей з каси магазину в центрі Ужгорода.

Прибувши за викликом працівники слідчо-оперативної групи поспілкувалися із заявником та встановили, що до магазину зайшов невідомий чоловік, який попросив продавця дати йому випити води. Поки працівник торгового закладу відволікся, зловмисник скористався моментом та забрав з каси наявну там готівку, після чого зник у невідомому напрямку. Загальна сума викрадених грошей склала близько 18 тисяч гривень.

У результаті проведення оперативних заходів працівники кримінальної поліції Ужгорода встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий за аналогічні злочини 42-річний ужгородець.

Місце знаходження зловмисника оперативно встановили та в результаті затримало його. Правоохоронці вилучили у фігуранта гроші, викрадені з магазину.

Зловмисника, відповідно до статті 208 КПК України, помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка вчинена повторно.

За скоєне підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах