95790
13:14 20.082021

На Закарпатті прикордонники зупинили легковик, у якому перевозили групу нелегалів

Події 2061

Сьогодні вночі, у рамках спільної прикордонної операції «Карпати-2021», прикордонники Чопського загону затримали п’ятеро іноземців, що мали намір незаконно перетнути українсько-словацький кордон.

У результаті взаємодії з сусіднім Карпатським загоном було отримано інформацію, що зі Львівщини у напрямку Закарпаття прямує легковий автомобіль української реєстрації, у якому перебувають п’ятеро громадян Узбекистану.

Враховуючи, що іноземці походять з країни міграційного ризику, співробітники оперативно-розшукового підрозділу Чопського загону спільно з дільничними інспекторами відділу «Великий Березний» організували відстеження руху вказаного транспортного засобу. В подальшому, його зупинили на околиці населеного пункту Кострино, неподалік кордону зі Словаччиною. За кермом автівки перебував 25-річний громадянин Узбекистану. Окрім нього, у салоні виявили ще чотирьох його співвітчизників.

Під час проведення перевірочних заходів оперативники встановили в діях громадян Узбекистану, які мали намір незаконно потрапити до країн Західної Європи, склад правопорушення, передбаченого ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Подальшу долю порушників вирішить суд.

Про це повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах