95658
08:30 18.082021

В Ужгороді нетверезий водій без прав керував автомобілем

Події 2448

Це трапилося 14 серпня, на перехресті вулиць Бачинського та Другетів, в Ужгороді. Близько півночі інспектори зупинили авто ВАЗ-2103 за порушення ПДР. Поліцейські подали водієві вимогу про зупинку проблисковими маячками синього та червоного кольору та спеціальним звуковим сигналом. Керманич не відреагував на це, а лише пришвидшився і почав рух вулицею Павловича, де його і зупинили згодом.

Під час перевірки документів поліцейські виявили, що 26-річний ужгородець позбавлений права керування Мукачівським міськрайонним судом від березня 2021 року. Оскільки водій не виконав рішення суду, охоронці порядку викликали на місце події слідчих, яким передали справу.

Окрім того, під час спілкування охоронці порядку помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд чоловік проходив у медичному закладі, висновок нарколога позитивний.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ст.122-2 (Невиконання водієм вимоги поліцейського), ч.2 ст.130 (Керування у стані сп’яніння, вдруге за рік) та ч.4 ст.126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) КУпАП. Загальна сума штрафу становить 54 553 гривні.

Про це повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах