95455
17:15 13.082021

В Ужгороді затриманим на крадіжці чоловікам обрано запобіжні заходи

Події 1995

За доводами Ужгородської окружної прокуратури двом мешканцям Львівщини обрано запобіжні заходи за підозрою у вчиненні крадіжки з проникненням у житло за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 185 КК України). Їх взято під варту та визначено розмір застави – 1 млн 94 тис. грн кожному.

За інформацією слідства, зловмисники обвинувачуються у вчиненні серійних крадіжок на території сусідніх областей. Поки кримінальні провадження щодо них перебувають на розгляді судів, вони встигли «попрацювати» і на Закарпатті. 11 серпня осіб викрили і затримали за підозрою у крадіжці грошових коштів у національній та іноземній валюті та інших матеріальних цінностей з однієї із квартир по вул. Гленца в Ужгороді. Особи проникли до помешкання, підібравши ключ до замка на вхідних дверях, та встигли винести навіть металевий сейф.

При затриманні у підозрюваних виявили спеціальні відмички та інші предмети, які можуть використовуватися для скоєння крадіжок.

Викриття протиправної діяльності проведене прокурорами окружної прокуратури спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Нацполіції та слідчими Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області.

Триває досудове розслідування, встановлюються інші особи, що можуть бути причетними до скоєння вказаного злочину.

Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах