95426
11:54 13.082021

На Мукачівщині двоє юнаків серед ночі побили та пограбували пенсіонера

Події 3458

Співробітники поліції Сваляви розкрили злочин у селі Плоске Мукачівського району. Правоохоронці встановили, що двоє чоловіків проникли в будинок пенсіонера, побили його та заволоділи грошовими коштами. Нападникам загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Вчора, 12 серпня, до поліції звернувся 73-річний мешканець села Плоске Мукачівського району. Потерпілий разом зі своєю дочкою розповіли правоохоронцям, що посеред ночі до їх будинку проникли двоє зловмисників. На момент нападу у будинку перебував лише старший чоловік. Грабіжники побили пенсіонера та забрали всі гроші і мобільний телефон, після чого втекли.

Слідчі разом з експертами детально опрацювали місце події, в той час оперативники вже розпочали пошуки нападників. В результаті злагодженої роботи поліцейських за кілька годин вже було відомо, що до даного злочину причетні 18-ти та 19-річний односельці потерпілого. Обидва, попри свій юний вік, вже раніше судимі за майнові злочини. У фігурантів правоохоронці вилучили викрадені грошові кошти та телефон. Їх найближчим часо поліцейські повернуть потерпілому пенсіонеру.

В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст.186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж. Слідчі звертатимуться до суду з клопотанням про обрання щодо фігурантів на період досудового розслідування запобіжного заходу.

За такі дії молодикам загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах