08:30 13.082021

На Закарпатті затримали розшукуваного Інтерполом іноземця

Події 1862

В Ужгороді працівники поліції розшукали та затримали громадянина Люксембургу, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння злочину в Австрії. Наразі іноземець перебуває в Ужгородському управлінні поліції. Вирішується питання про його подальшу екстрадицію.

Сьогодні, 12 серпня, працівники міграційної поліції області, спільно з працівниками сектору міжнародного поліцейського співробітництва поліції Закарпаття, оперативними працівниками та патрульними поліцейськими, розшукали іноземця, який перебував у міжнародному розшуку.

Відомо, що за обліками даних Генерального секретаріату Інтерполу 32-річний громадянин Люксембургу розшукувався правоохоронними органами Австрії за скоєння кримінального правопорушення. Проте чоловік переховувався за межами країни, намагаючись уникнути покарання.

Поліцейські з’ясували, що нещодавно іноземець потрапив на територію України і впродовж останніх двох днів винаймав квартиру в Ужгороді. Чоловіка розшукали за встановленою адресою та затримали його в порядку статті 208 КПК України.

Наразі іноземець перебуває в Ужгородському районному управлінні поліції. В подальшому вирішуватиметься питання про екстрадицію чоловіка до країни ініціатора розшуку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах