95216
08:45 10.082021

На Закарпатті виявили 6 нелегалів

Події 2418

У селі Біласовиця, що поблизу Воловця, працівники міграційної поліції зупинили автомобіль із двома пакистанцями, які не мали жодних документів на право перебування в Україні. Того ж дня 4 нелегальних мігрантів з Узбекистану було виявлено у селі Кострино, неподалік Великого Березного. Поліцейські з’ясовують обставини та мету перебування іноземців на Закарпатті.

Днями працівники міграційної поліції Закарпаття, спільно з інспекторами групи реагування патрульної поліції, зупинили для перевірки автомобіль «Daewoo». За кермом транспортного засобу перебував 33-річний львів’янин, який перевозив 2 пасажирів-іноземців.

Двоє молодих чоловіків не мали жодних документів на право перебування на території України. З їх слів, обидва вони є громадянами Пакистану. Імовірно, через Закарпаття чоловіки намагалися потрапити до країн Європи.

Того ж дня, спільно з прикордонниками, працівники поліції Закарпаття, виявили ще чотирьох нелегальних мігрантів. Йдеться про громадян Узбекистану віком 18, 20 та 29 років, які теж не мали документів на право перебування в Україні. Попередньо встановлено, що 38-річний водій автомобіля «Daewoo Gentra», який перевозив іноземців, мав намір незаконно переправити чоловіків до Словаччини.

На всіх іноземців-нелегалів складено адміністративні протоколи за незаконне перебування на території України.

Наразі працівники поліції з’ясовують обставини та мету перебування іноземців на Закарпатті, їхнім діям буде надана відповідна правова оцінка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах