95100
14:35 6.082021

На Закарпатті затримали 17-річного виноградівця за вчинення чергового наркозлочину

Події 3146

Закарпатські поліцейські викрили на вчиненні чергового наркозлочину 17-річного жителя Виноградова. Відомо, що фігурант віднедавна перебуває на іспитовому терміні, оскільки попередньо уже засуджений до обмеження волі за незаконне зберігання наркотиків та зброї.

В ході оперативної роботи співробітники карного розшуку обласного управління спільно з колегами з поліції Виноградова дізналися, що злочинець не припинив свою протиправну діяльність та може бути причетним до розповсюдження наркотиків у регіоні.

Для отримання додаткових доказів поліцейські, за силової підтримки спецпризначенців КОРДу, провели за місцем проживання виноградівця санкціонований судом обшук. В одній із кімнат будинку оперативники разом зі слідчими виявили пакунки з марихуаною, а також грошові кошти, ймовірно здобуті на продажі наркотиків. Всі речові докази правоохоронці вилучили та скерують на експертизу.

За фактом незаконного зберігання наркотиків з метою збуту, вчиненого повторно, слідчі проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Фігуранта злочину затримано у процесуальному порядку.

У ході слідства поліцейські встановлять походження вилучених наркотиків, інформує Поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах