95010
10:29 5.082021

За два місяці інспектори з паркування виписали мукачівським водіям понад 2000 штрафів

Події 2465

Протягом двох місяців інспекторами відділу паркування Управління муніципальної інспекції складено більше двох тисяч повідомлень про притягнення водіїв до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху. Більше половини сплатили штраф до 10 днів з моменту винесення постанови, а відтак лише 50% від суми штрафу. Правопорушення фіксувалися як за скаргами громадян, так і виявлені інспекторами в ході патрулювання містом.

Хочемо зазначити, що впродовж останнього півріччя водії в цілому стали дедалі обачнішими при паркуванні своїх автівок, але все ж є ще над чим працювати. Разом з тим слід зауважити, що правопорушення фіксуються не тільки в центральній частині міста, хоч саме там найбільша їх концентрація, а й в спальних районах. Через неуважність або, можливо, зухвальну нахабність, водії паркують транспортні засоби на пішохідних переходах, тротуарах та автобусних зупинках, зелених зонах тощо.

Порушення фіксуються згідно чинного законодавства, а водії сплачують штрафи за для уникнення направлення постанов до виконавчих органів.

Про це повідомляє Управління муніципальної інспекції Мукачево.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах