94983
13:42 4.082021

За добу на Виноградівщині по гарячим слідам розкрили дві крадіжки майна

Події 3726

Поліцейські Виноградова встановили осіб, причетних до викрадення мобільного телефона та велосипеда у потерпілих. За обома фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Дві крадіжки майна від закарпатців розкрили за гарячими слідами поліцейські Виноградова за минулу добу.

Так, вчора 3 серпня до поліції із заявою звернувся 38-річний мешканець села Боржавське. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала його мобільний телефон, який потерпілий залишив без нагляду у власному подвір’ї.

Прибувши за викликом поліцейські оглянули місце злочину та оперативно встановили, що до крадіжки причетний 55-річний раніше судимий за аналогічні злочини житель села Брід. Фігуранта розшукали. У нього вилучили телефон потерпілого.

Інша крадіжка сталася у місті Виноградів у ніч з 2-го на 3 серпня. Із заявою про крадіжку її особистого майна до поліції звернулася 22-річна містянка. Зі слів дівчини, у неї викрали велосипед, який вона залишила біля одного з магазинів по вулиці Миру у Виноградові.

Співробітники сектору кримінальної поліції оперативно встановили, що до крадіжки двоколісного транспортного засобу причетний 51-річний місцевий житель.

За обома фактами дізнавачі поліції відкрили кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. У справах триває досудове розслідування, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах