94717
12:40 28.072021

Загрожує до 8 років в`язниці: на Тячівщині чоловік пограбував подружжя пенсіонерів

Події 2514

27 липня, близько 16:50, до поліції Тячівщини звернулася 80-річна жителька селища Буштино. Пенсіонерка повідомила, що їх з чоловіком пограбували.

Негайно прибувши за викликом, поліцейські встановили, що близько 16:00 на подвір’я пенсіонерів підійшов невідомий чоловік та попросив пошукати металобрухт, який він готовий забрати. Як тільки жінка відволіклася, зловмисник проник до будинку та почав шукати гроші. Помітивши у одній з кімнат 80-річного чоловіка господині, грабіжник запевнив пенсіонера, що за грошима його попросила зайти дружина.

Пенсіонер довірився зловмиснику і той забрав з шафи всі заощадження, після чого швидко вийшов з будинку та втік.

Коли ж пенсіонери зрозуміли, що їх пограбували, одразу зателефонували до поліції.

Правоохоронці опрацювали записи з камер спостереження та з’ясували, що фігурант приїхав вчиняти злочин на автомобілі, який припаркував неподалік помешкання потерпілих. Оперативники одразу ж орієнтували всі наряди поліції на пошуки транспортного засобу та самого грабіжника. Невдовзі причетного до злочину працівники групи реагування патрульної поліції помітили у Тячеві.

Встановлено, що злочин скоїв 31-річний мешканець села Білки Хустського району, у якого поліцейські вилучили частину грошових коштів. Чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців через причетність до майнових злочинів. Кримінальні провадження відносно нього зараз перебувають на розгляді в суді.

За фактом злочину, вчиненого відносно пенсіонерів, у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Наразі фігуранта затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах