94642
17:18 26.072021

Понад три роки ув’язнення – суд ухвалив вирок серійному крадієві з Мукачівщини

Події 2375

За доводами виконувача обов’язки начальника Воловецького відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканця району засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі за крадіжки, вчинені повторно та з проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 185 КК України).

У ході слідства зібрано докази причетності закарпатця до п’яти крадіжок, вчинених у селах на Мукачівщині. Зазвичай зловмисник проникав до господарських приміщень чи гаражів уночі та викрадав електроінструменти, автомобільні запчастини, продукти харчування тощо. Загальна сума збитків, спричинених потерпілим, склала 21 тис. грн.

У 2018 році чоловік вже був засуджений за крадіжку до позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки, під час якого і вчинив новий злочин. На період слідства він утримувався під вартою. Такий запобіжний захід особі залишено і до набуття вироком законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України), інформує Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
9 способів, як передати показники лічильника ПрАТ «Закарпаттяобленерго»
09:00
Всі новини