94406
14:09 21.072021

Прокуратура оскаржить запобіжний захід начальнику відділення банку в Сваляві, який заволодів майже 1,5 млн грн

Події 2512

Свалявський відділ Мукачівської окружної прокуратури оскаржуватиме запобіжний захід, обраний для начальника відділення одного з банків у Сваляві. Чоловіка підозрюють у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). В апеляційній скарзі прокурор наполягає на триманні під вартою, не погоджуючись із рішенням суду щодо цілодобового домашнього арешту особи.

Подія трапилась у березні цього року. Встановлено, що керівник наказав завідувачу каси надати йому зі сховища банківського відділення 514 тис. грн, 14 430 доларів і 16 700 євро. За курсом, дійсним на момент вчинення злочину, вказані кошти еквівалентні майже 1,5 млн грн. У подальшому цією сумою підозрюваний розпорядився на власний розсуд, завдавши установі матеріальних збитків.

Слідство у вказаному провадженні продовжується. Відповідна апеляційна скарга з вимогою переглянути запобіжний захід особі вже готується прокурором до подачі у Свалявський районний суд.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, передає пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
26-річний тернополянин за $4500 став «багатодітним» татусем трьох литовських дітей
12:11
Всі новини