94322
12:52 20.072021

На Закарпатті у ДТП загинула жінка, ще троє постраждалих у лікарня

Події 7008

Слідчі поліції Сваляви встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди неподалік села Ганьковиця. Внаслідок аварії одна жінка загинула, ще троє учасників аварії госпіталізовані до лікарні. Серед постраждалих двоє малолітніх дітей.

Поліцейські Сваляви встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася сьогодні вранці у селі Ганьковиця Мукачівського району.

На місці події поліцейські попередньо з’ясували, що 33-річний житель Берегівщини на автомобілі «Mercedes Vito» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою «МАН», якою керував 37-річний львів’янина.

Внаслідок зіткнення 23-річна пасажирка мікроавтобуса померла на місці події, водій «Mercedes Vito» та ще двоє малолітніх дітей (2014 та 2015 року народження), які перебували у мікроавтобусі, госпіталізовані до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Для встановлення всіх об’єктивних обставин аварії у справі буде призначено ряд експертиз.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах