94182
11:05 17.072021

На Закарпатті уночі затримали групу нелегалів

Події 3655

У рамках проведення спільної прикордонної операції «Карпати-2021», військовослужбовці Чопського загону затримали сьогодні вночі ще одну групу незаконних мігрантів з Алжиру.

Інформацію про можливу спробу порушення держрубежу групою осіб прикордонникам відділу «Ужгород» попередньо надали співробітники оперативно-розшукового підрозділу. За їхніми даними, нелегалів мали перевозити автомобільним транспортом з Києва у напрямку міста Ужгород.

Аби попередити можливі незаконні наміри переправників, прикордонники організували низку контрольних заходів. Спільно з міграційною поліцією ГУНП в Закарпатській області було здійснено супровід ймовірних правопорушників та встановлено вірогідне місце перетину кордону. На вказаному оперативниками напрямку виставили додаткові прикордонні наряди, до яких залучили співробітників Нацполіції.

У результаті реалізації оперативної інформації, спільний наряд на околиці села Кам’яниця Ужгородського району зупинив легковий автомобіль служби таксі. У транспортному засобі, яким керував 20-річний закарпатець, перебували троє іноземців. Один з них мав при собі закордонний паспорт громадянина Алжиру, інші двоє не мали документів, проте також назвалися алжирцями.

Правопорушників доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи незаконних мігрантів та усіх обставин справи іноземців притягнуть до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». У діях водія вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ч.1 ст.206 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України».

Про це інформує пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах