94080
15:33 15.072021

Ужгородець може бути засуджений до 6 років позбавлення волі за збут метамфетаміну

Події 2724

За доводами прокурора Ужгородської окружної прокуратури ужгородця, обвинуваченого у придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті метамфетаміну, засуджено до позбавлення волі на 6 років 1 місяць.

Підтримуючи публічне обвинувачення, прокурор довів, що чоловік систематично збував психотропну речовину протягом 2019-2021 років. Протиправною діяльністю займався переважно на території “Нового району” в Ужгороді. Те, що закарпатець реалізовував місцевим мешканцям саме метамфетамін, підтвердили і висновки експертизи. Окрім того встановлено, що ужгородець протиправно придбав, перемістив і зберігав у підсобному приміщенні свого помешкання для подальшого розповсюдження понад десяток пакетиків і згортків із психотропами.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України.

Зловмисника затримали у квітні, після чого він перебував під вартою з можливістю внесення близько 110 тис. грн застави. До вступу вироку в законну силу він також утримуватиметься під вартою за рішенням суду.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах