94051
13:13 15.072021

На Закарпатті виявили 8 порушників міграційного законодавства

Події 2967

Цього тижня працівники Виноградівського РВ міграційної служби Закарпаття спільно з поліцейськими та прикордонниками виявили трьох порушників міграційного законодавства. Громадянка Білорусі, громадянин Сирії та громадянка РФ тривалий час проживали без дійсних дозвільних документів. Мігрантів притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф 1700 грн на кожного.

На Берегівщині також виявили громадянку Росії, яка проживала на недійсній посвідці на постійне проживання. Крім того, міграційники Берегівського РВ спільно з прикордонниками та співробітниками оперативно-розшукового управління Мукачівського загону виявили громадянина Угорщини, який незаконно перебував в Україні понад дозволений законодавством строк. На порушника складено адмінпротокол, накладено штраф 5100 грн та винесено рішення про примусове повернення із забороною в’їзду на 3 роки. Даного громадянина супроводжено до КПП «Лужанка-Астей» для повернення на батьківщину.

А от громадянка України, мешканка с.Косино, де проживав цей іноземець, притягнута до відповідальності за надання житла незаконному мігранту. Тепер їй доведеться сплатити штраф у розмірі 5100 грн.

Міграційники Хустщини спільно з прикордонниками виявили громадянку Монголії, яка перевищила дозволений термін перебування за що отримала штраф 1700 грн. Власника житла, де проживала мігрантка, притягнуто до адміністративної відповідальності.

Ольга Поштак,

головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ

ГУ ДМСв Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах