93928
13:04 13.072021

На Перечинському лісохімкомбінаті загинув працівник

Події 2622

Слідчі поліції Перечина встановлюють обставини загибелі на місцевому підприємстві 38-річного працівника. Ще четверо його колег отримали ушкодження та були госпіталізовані до лікарні. За даним фактом проводиться досудове розслідування.

Вчора, 12 липня, до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті людини на Перечинському лісохімкомбінаті.

За викликом прибула слідчо-оперативна група поліції, працівники якої з’ясували, що під час усунення неполадок з обладнанням один з працівників підприємства, 38-річний житель Перечина, надихався чадним газом та втратив свідомість. Допомогти чоловікові намагалися ще четверо його колег, однак через розповсюдження на території шкідливих речовин, чоловіки також отруїлися.

У результаті 38-річний працівник підприємства помер, ще чотирьох його колег було госпіталізовано до лікарні.

Після надання їм меддопомоги двох з них відпустили додому, ще двоє – залишились на стаціонарному лікуванні.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки.

У ході досудового розслідування поліцейські встановлять усі обставини інциденту та з’ясують остаточні причини загибелі чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах