93699
12:06 8.072021

На Закарпатті за добу сталися 2 смертельні ДТП

Події 8421

Співробітники поліції Міжгір’я та Тячева відкрили кримінальні провадження за фактами дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких двоє закарпатців загинули, а четверо – отримали тілесні ушкодження.

Протягом доби на Закарпатті трапилися дві смертельні автопригоди. Так, вчора, 7 липня, близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про ДТП в урочищі поблизу села Лозянське. Прибувши за викликом поліцейські Міжгір’я встановили, що 40-річний житель місцевий житель, керуючи вантажним автомобілем «ГАЗ» не впорався з керуванням та перекинувся з пагорба вниз.

Від отриманих у результаті аварії травм, дорогою до лікарні померла 61-річна пасажирка вантажівки. Ще троє жінок, віком 33, 35 та 58 років, які перебували у кузові авто, а також сам водій транспортного засобу, отримали тілесні ушкодження та наразі перебувають у лікарні.

Інша смертельна аварія трапилася уже за опівніч на Тячівщині. Близько 3:20 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Нересниця. На місці події поліцейські встановили, що 19-річний водій автомобіля Skoda Octavia, житель села Тисалово, під час обгону автомобіля Skoda Octavia, під керуванням 16-річної жительки села Терново, не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною опорою, а згодом – і з транспортним засобом, який обганяв.

У результаті від отриманих травм 19-річний водій помер дорогою до лікарні.

За обома фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках розслідування, поліцейські встановлять усі об’єктивні обставини дорожньо-транспортних пригод, а також з’ясують, хто надав право керувати автомобілем неповнолітній учасниці аварії на Тячівщині.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах