93614
12:37 7.072021

На Закарпатті за півріччя винесено 112 доручень про заборону в’їзду в Україну

Події 1803

За підсумками першого півріччя працівниками міграційної служби Закарпаття за обґрунтованими зверненнями Управління патрульної поліції в області винесено 112 доручень про заборону в’їзду в Україну іноземних громадян, які порушили правила дорожнього руху та покинули країну, не сплативши адміністративний штраф. За цим напрямком Закарпаття є одним з лідерів та посідає третю сходинку в Україні.

Про продовження міжвідомчої взаємодії йшла мова сьогодні, 7 липня, під час робочої зустрічі начальника управління у справах іноземців та осіб без громадянства ГУ ДМС в області Василя Гусака та начальника відділу Андрія Шкірти з представниками патрульної поліції краю Емілією Савчук та Маріанною Бордаш.

Переважна більшість правопорушників – це іноземці, які працюють далекобійниками. Найбільша сума несплачених штрафів однією особою становить майже 7 тисяч гривень. Заборона на в’їзд згідно міграційного законодавства становить 3 роки. Переглянути рішення можна тільки після виконання іноземцем постанов про стягнення коштів на користь держави. З таким проханням до ГУ ДМС в області наразі звернувся 31 іноземець – порушник ПДР.

Ольга Поштак,

головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ

ГУ ДМС в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах