93547
12:01 6.072021

Неподалік Ужгорода прикордонники затримали групу нелегалів

Події 2397

На Закарпатті, у рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Карпати-2021», прикордонники припинили спробу перетину держрубежу групою нелегальних мігрантів.

Трійку африканців, які намагались незаконно дістатися Словаччини у районі населеного пункту Паладь-Комарівці Ужгородського району, затримали сьогодні опівночі військовослужбовці Чопського загону.

Інформацію про підготовку до правопорушення попередньо надали оперативні співробітники загону. Відтак, вказаний ними напрямок було посилено додатковими нарядами та влаштовано прикордонні засідки.

Як результат, за 300 метрів до кордону було затримано трьох іноземців африканської зовнішності без документів. Двоє з них назвалися громадянами Ліберії, третій – громадянином Камеруну. Затримані пояснювали, що у такий спосіб намагалися дістатись Великої Британії у пошуках кращої долі.

З метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, незаконних мігрантів доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Про це інформує пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини