9344
15:39 13.092016

У Виноградові у ночвах з водою втопився хлопчик

Події 2245

11На третій день після утоплення дитина перебуває в реанімації на штучному диханні і її стан залишається важким.

Це сталося в суботу близько 19.35 у місцевому ромському таборі.

Маленький Максимко, якому всього 1 рік і 3 місяці, на якусь мить залишився сам у хаті. Граючись, він вчепився ручкою за ночви, перехилився і впав у воду для полоскання одягу. На щастя, до хати вчасно зайшов батько, витягнув сина з води й почав активно робити штучне дихання. Сам він, не дочекавшись приїзду Швидкої, на мопеді привіз дитину в лікарню.

–Стан хлопчика був украй важким,- розповів Голосу Карпат лікар-анестезіолог Віктор Трикур.- Дитина знаходилася у стані коми та судомного статусу. Ми поставили її на апаратне дихання та розпочали лікування.

Ситуація ускладнена тим, що впавши у воду, хлопчик зазнав переохолодження і отримав запалення легень. До того ж лікарі не можуть визначити, яких пошкоджень завдано головному мозку дитини.

Сьогодні Максимко усе ще знаходиться на апараті штучного дихання, його стан стабільно важкий. Та лікарі кажуть, що помітні певні зрушення в лікуванні, оскільки в хлопчика припинилися судоми, він почав самостійно віддихувати, а його організм потроху приймає їжу.

Учора батьки в лікарні охрестили сина і постійно знаходяться поруч, молячись за його одужання.

В Олександри Фодор та Андрія Береша, окрім Максимка, є ще старший син Андрій. Мати перебуває у декретній відпустці по догляду за дитиною. Гроші для сім’ї заробляє батько, збираючи пластмасові пляшки на сміттєзвалищі.

Обставини утоплення малолітньої дитини розслідує місцева поліція.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах