93340
10:49 1.072021

В Берегові затримали раніше судимого грабіжника

Події 3294

Інспектори групи реагування патрульної поліції оперативно затримали берегівця, який пограбував жінку, вихопивши від неї мобільний. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 30 червня, по допомогу до групи швидкого реагування поліції, які саме патрулювали місто, звернулася 71-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що кілька хвилин тому неподалік зупинки громадського транспорту до неї ззаду підбіг невідомий чоловік та вихопив з рук мобільний телефон, при цьому силою відштовхнув її та втік.

Наряд поліції, отримавши повідомлення про злочин і про прикмети особи, одразу вирушив на пошуки зловмисника. Вже за 15 хвилин правоохоронці затримали грабіжника, ним виявився раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини 29-річний житель Берегова.

Викрадений телефон у нападника працівники поліції вилучили, після проведення експертизи його буде повернуто власниці.

За даним фактом слідчим відділенням Берегівського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах