93332
10:24 1.072021

На Ужгородщині у водій «ВАЗ» збив неповнолітню велосипедистку

Події 3395

На трасі Київ-Чоп у межах Ужгородського району водій «ВАЗ» не впорався з керуванням та здійснив наїзд 17-річну дівчину-велосипедистку. Потерпілу доставили до місцевої районної лікарні. Поліція з’ясовує всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Учора, 30 червня, близько 11:40 год. до поліції Ужгородського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася на трасі Київ-Чоп, неподалік села Великі Лази. У результаті автомобільної аварії постраждала неповнолітня велосипедистка, дівчину госпіталізовано.

Поліцейські слідчо-оперативної групи встановили, що 76-річний водій автомобіля «ВАЗ», житель села Середнє, рухався у напрямку обласного центру. Неподалік села Великі Лази він допустив наїзд на 17-річну дівчину-велосипедистку, яка переїжджала дорогу по пішохідному переходу.

Унаслідок зіткнення неповнолітня, мешканка села Підгорб, отримала травми та доставлена до Ужгородської районної лікарні. У водія взято забір крові на вміст алкоголю. Транспортні засоби поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Обставини та причини автопригоди слідчі з’ясують у рамках кримінального провадження.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах