16:43 29.062021

Українці намагалися перевезти через Угорщину мігрантів

Події 3014

Двоє українців намагалися перевезти транзитом через Угорщину до Австрії 8 мігрантів. Один із правопорушників відстежував, де на дорозі перевірка. Працівники поліції почали переслідування транспортних засобів торговців людьми. Одному з українців удалося втекти, другого затримали.

Підозрюють, що 8 мігрантів потрапили на територію Угорщини, перелізши через паркан на сербсько-угорському кордоні. Через два дні один із торговців людьми взяв їх у свій транспортний засіб і вирушив до угорсько-австрійського кордону. Його співучасник мав завдання їхати першим і попередити, якщо помітить поліцейський пост.

Правоохоронці звернули увагу на два транспортні засоби, які на великій швидкості рухалися в напрямку міста Кесег, у селі Горватжідрань і почали їх переслідувати. Під час втечі водій транспортного засобу, в якому перебували мігранти, не впорався з керуванням і врізався в дерево. Чоловіку вдалося вийти з автомобіля й утекти. Поліцейські продовжили переслідування іншого транспортного засобу й невдовзі затримали його водія.

Прокуратура просила суд арештувати українця через ризик втечі та переховування. Це клопотання було задоволене, чоловіка арештували на місяць, повідомляє прокуратура області Ваш.

origo.hu

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах