38530
08:50 27.062021

На Іршавщині 8-річного пішохода збив мотоцикліст

Події 2095

У селі Білки Хустського району водій мотоциклу наїхав на 8-річного хлопчика, який перебігав дорогу. Дитину з травмами доставили до лікарні, а за фактом ДТП в поліції відкрили кримінальне провадження, – розповіла речниця Головного Управління Нацполіції Закарпаття Тетяна Щоголєва. Виконуючий обов’язків медичного директора обласної дитячої лікарні Антон Кізман у коментарі Суспільному повідомив, що хлопчика вночі прооперували, стан дитини наразі стабільний, відповідає важкості перенесеної операції.

За словами Тетяни Щоголєвої, аварія сталася 25 червня близько 21:30. “Місцевий мешканець керуючи мотоциклом допустив наїзд на 8-річного хлопчика, який перебігав дорогу. Внаслідок зіткнення дитина отримала травми. Її доставили до обласної дитячої клінічної лікарні. Йому діагностували травму у вигляді відкритого перелому правої гомілки”, – розповіла речниця. Водія освідчили – за кермом він перебував тверезий.

Антон Кізман розповів, що хлопчика госпіталізували до Іршавської районної лікарні, а з неї перевезли до обласної дитячої лікарні. “Хлопчика прооперували. У нього переломи обох кісток правої гомілки. Стан стабільний, відповідає важкості перенесеної операції. Операція була тривала, під загальним знеболенням, він переніс все нормально. Сьогодні має бути консультація з неврологом”, – розповів виконуючий обов’язків медичного директора.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження у поліції відкрили кримінальне провадження. Мотоцикл помістили на арештмайданчик. У справі триває слідство.

Водію загрожує штраф від 3 400 грн до 8 500 грн або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Суспільне

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах