93096
17:55 25.062021

Мукачівця засуджено до 2 років за ґратами через домашнє насильство над бабусею

Події 1873

Поліцією доведено, що мукачівець систематично вчиняв фізичне та психологічне насильство щодо літньої жінки – 87-річної бабусі. За неправомірні дії суд позбавив його волі на 2 роки і 1 місяць.

Слідчі Мукачівського районного управління поліції за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури завершили досудове розслідування справи щодо вчинення домашнього насильства відносно пенсіонерки.

У ході слідства з’ясовано, що 36-річний мукачівець систематично застосовував фізичне насильство щодо бабусі, з якою проживав у одному помешканні. Чоловік ображав її нецензурною лайкою під час сварок, погрожував, штовхав та наносив побої.

Вчора, 24 червня, суд визнав 36-річного чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства за статтею 126-1 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді 2 років ув’язнення.

Нагадаємо, на території Мукачівської об’єднаної територіальної громади у цілодобовому режимі працює мобільна група з реагування на факти насильства. Поліцейські невідкладно надають всю необхідну допомогу родинам на місці. Зокрема, документують порушення, складають адміністративні протоколи, проводять профілактичну роботу з агресором. Також, у разі необхідності, правоохоронці можуть ізолювати постраждалого від насильника до соціальних центрів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах