92905
12:58 22.062021

В Іршаві у водія вилучили «бульбулятор» та наркотичні речовини

Події 2863

У місті Іршава Хустського району працівники поліції зупинили водія, в автомобілі якого виявили пристрій для викурювання наркотичних засобів та речовину, схожу на марихуану. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Днями під час патрулювання території міста Іршава інспектори групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Ford Focus». Причиною зупинки було порушення водієм – 22-річним мешканцем села Лисичево, правил безпеки дорожнього руху.

Під час поверхневого огляду автомобіля поліцейські помітили в салоні транспортного засобу пристрій, схожий на «бульбулятор». Для ретельнішої перевірки авто поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

У результаті перевірки, окрім пристрою для вживання наркотиків, працівники поліції виявили і речовину, зовні схожу на марихуану. Вилучене відправили на експертизу. Також встановлено, що водій перебував в стані наркотичного сп’яніння.

За фактом зберігання наркотичних речовин слідчі поліції Іршави відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. У ході слідства поліцейські з’ясують походження вилученої речовини та мету її зберігання, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах