92864
13:54 21.062021

Поліція задокументувала трьох закарпатців з наркотиками

Події 2106

Поліція Закарпаття тричі вилучала наркотичні речовини в місті Свалява, на Мукачівщині та Берегівщині. За всіма фактами розпочато досудове розслідування.

У селі Куштановиця на Мукачівщині в рамках поліцейської операції «Мак» було проведено обшук на території проживання 48-річного місцевого жителя. У чоловіка виявили та вилучили плантацію рослин нарковмісної коноплі. В ході документування злочину у чоловіка поліцейські також знайшли близько 100 грамів висушеної речовини, що нагадує марихуану. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст.309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотичних речовин та ст.310 ККУ, а саме незаконний посів конопель.

Крім цього, у селі Гать, що на Берегівщині, працівники поліції під час патрулювання за порушення зупинили автомобіль марки ВАЗ-21099. За кермом знаходився 27-річний чоловік та його 18-річний пасажир. Останній тримав у кишені штанів дозу амфетаміну. За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України.

У Сваляві заборонені речовини поліція виявила і вилучила у неповнолітнього. 17-річного студента місцевого навчального закладу правоохоронці оглянули в присутності його матері. У юнака вилучили згорток фольги з речовиною, схожою на марихуану. У діях неповнолітнього вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст.309 ККУ.

У всіх випадках підозрілі речовини вилучені та будуть направлені на відповідні експертизи. Слідство у кожній із справ триває. Поліція і надалі постійно працюватиме над тим, щоб такі небезпечні речовини не поширювалися регіоном. А всіх дотичних до такої незаконної діяльності притягуватиме до відповідальності, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах