92838
10:27 20.062021

Поблизу кордону зі Словаччиною затримали нелегала-«повторника»

Події 2305

Учора ввечері прикордонники Чопського загону затримали іноземця, який мав на меті потрапити до Словаччини поза пунктами пропуску.

Про появу чужинця біля держрубежу прикордонників сповістив сигналізаційний комплекс. У район спрацювання одразу ж вислали групу реагування та додаткові наряди. Прикордонники виявили невідомого, коли він саме намагався подолати загороджувальний паркан. Чоловік мав при собі документи громадянина Грузії.

Під час перевірочних заходів правоохоронці встановили, що затриманий уже намагався незаконно перетнути кордон зі Словаччиною на ділянці їхнього відділу. Три тижні тому його затримали за аналогічних обставин поблизу населеного пункту Кам’яниця Ужгородського району. Цікаво, що тоді він не визнавав свої протиправні наміри.

 Правопорушника затримали в адміністративному порядку. Після встановлення усіх обставин його буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», інформує Пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах