92826
14:13 19.062021

На Закарпатті прикордонники затримали групу нелегалів, що прямували у Німеччину

Події 2188

Учора, в ході реалізації оперативної інформації, прикордонники Чопського загону спільно з оперативниками Львівського загону попередили спробу незаконного перетину держрубежу групою іноземців.

Їх виявили поблизу населеного пункту Оноківці Ужгородського району. На шляху прямування правопорушників виставили додаткові прикордонні наряди. У результаті спільних дій оперативних співробітників, військовослужбовців відділу «Ужгород» та мобільного підрозділу, іноземців зупинили за 500 метрів до кордону. Дії правоохоронців були настільки швидкими і несподіваними для іноземців, що вони не встигли ні спробувати втекти, ні чинити опір.

Усі троє затриманих мали при собі паспортні документи. Двоє з них виявилися громадянами Туреччини, третій – громадянином Болгарії. Під час опитування вони зізналися,  що мали намір незаконно дістатися Словаччини, щоб далі прямувати у Німеччину.

Правопорушників затримано в адміністративному порядку до вирішення справи в суді. Після цього щодо них буде прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну на визначений законодавством термін, інформує Прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах