62264
17:13 16.062021

Мукачівець, обвинувачений у ряді наркозлочинів, опинився на лаві підсудних

Події 2325

Прокурором Мукачівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно наркоділка з Мукачева за неодноразовими фактами незаконного збуту психотропних речовин, схиляння особи до їх вживання та надання приміщення з метою незаконного вживання психотропів (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 315, ч.ч. 1, 2 ст. 317 КК України).

Під час слідства правоохоронці встановили, що чоловік систематично займався збутом психотропної речовини як за місцем свого проживання, так і на території одного з місцевих магазинів та на подвір’ї школи. При цьому зафіксовано неодноразові факти схиляння закарпатцем своїх клієнтів до вживання метамфетаміну одразу після покупки. Для цього він надавав їм приміщення у своїй квартирі та створював усі необхідні умови для вживання психотропів, незважаючи на присутність у помешканні малолітньої дитини.

Досудове розслідування, яке здійснювали слідчі Мукачівського районного управління поліції ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури, завершене, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах