92663
11:02 16.062021

Засуджено жителя Ужгородщини на 9 років тюрми за розбійний напад на пенсіонерку

Події 2273

За активної позиції прокурора Ужгородської окружної прокуратури Дениса Логвіна 22-річного жителя с. Концово засуджено за розбійний напад, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 КК України). Обвинувачений одержав покарання у виді 9 років 3 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна.

У судовому засіданні доведено, що громадянин напав на пенсіонерку на пл. Б. Хмельницького в Ужгороді. Це трапилося у січні поточного року. Він вдарив потерпілу каменем по голові, вирвав з її рук мобільний телефон і втік до річки, переховуючись від правоохоронців. Тоді зловмисника вдалося оперативно затримати, а в жінки медики діагностували перелом скроневої кістки.

Зважаючи на всі обставини злочину та вже наявну в обвинуваченого судимість за зґвалтування та хуліганство, на період досудового розслідування та судового розгляду він утримувався під вартою без можливості внесення застави.

Наразі очікується на вступ вироку в законну силу, триває час на апеляційне оскарження, – інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах