92632
13:40 15.062021

Рятувальники Закарпаття отримали сучасну спецмашину

Події 3765

Тренінги, семінари, пожежна димова комора та 13 новеньких автомобілів для потреб рятувальників ДСНС Львівщини, Прикарпаття та Закарпаття. Все це – здобутки проєкту “Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні”, який Асоціація ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” втілювала у партнерстві із Головними управліннями ДСНС у Львівській, Закарпатській та Івано-Франківській областями та Воєводською комендатурою Державної пожежної охорони у Жешуві, Республіки Польща за фінансової підтримки CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.

І от сьогодні, чергова приємна новина. Автопарк закарпатських надзвичайників збільшився на ще один пожежний автомобіль. АЦ-850 на базі MAN із повними відсіками різноманітного обладнання та реманенту, що здатен перевозити 8 тон води та 500 літрів піноутворювача є вкрай потрібним у роботі ДСНС Закарпаття.

Невдовзі, проєкт буде завершено, але рятувальники сподіваються, що це не припинить тривалі дружні зв’язки, а стане початком нової та ще більш масштабної співпраці, повідомляє ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах