92281
11:06 8.062021

«Смотрящому» на Закарпатті повідомили про підозру – він у санкційному списку РНБО

Події 4245

Кримінального «авторитета» підозрюють у вимаганні неіснуючого боргу від директора приватного підприємства. Кошти мали бути спрямовані у так званий злочинний «общак».

Відомо, що зловмисник – неодноразово судимий, зокрема за умисне вбивство та розбій. Має суттєві зв’язки з криміналітетом на Закарпатті та статус так званого «смотрящого» за одним із районів у регіоні. Користуючись цим, він вимагав у директора одного з місцевих підприємств «борг» для поповнення «общаку». При цьому тиснув психологічно, погрожуючи фізичною розправою.

Як результат, за матеріалами оперативників управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури повідомили кримінальному «авторитету» про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Треба зазначити, що підозрюваний у числі 111-ти кримінальних «авторитетів», включених до санкційного списку Ради національної безпеки та оборони.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах