92089
13:59 3.062021

Мукачівця судитимуть за хуліганський напад із застосуванням зброї

Події 3365

Прокурором Мукачівської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактами хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що обвинувачений вступив у сварку із 31-річним мукачівцем та наніс йому один удар у груди. Продовжуючи конфлікт, громадянин витягнув пістолет і вистрілив у бік потерпілого. Після цього зник із місця події на автомобілі Jeep Grand Cherokee. Подія трапилася на початку травня поточного року.

Того ж дня особу затримали працівники поліції. В автомобілі мукачівця виявили вогнепальну зброю, гільзи, складаний ніж, грошові кошти та документи. На етапі слідства на частину вказаного майна суд наклав арешт.

Наразі досудове розслідування у вказаному провадженні завершене, обвинувальний акт скеровано до Мукачівського районного суду для розгляду по суті.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, – повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
Всі новини