92064
10:24 3.062021

В Ужгороді викрили на махінаціях під час іспиту студентів місцевого університету

Події 4246

На Закарпатті в перший день відпрацювання по боротьбі та протидії нелегальній міграції, оперативники міграційної поліції викрили на махінаціях з іспитами студентів місцевого університету

Поліцейські, спільно з представниками Центру тестування при Міністерстві охорони здоров’я, виявили в діях 20 студентів місцевого університету ознаки злочину. Йдеться про підробку документів та складання іспитів під чужими іменами.

За заздалегідь продуманою схемою, замість справжніх студентів-медиків, іспит прийшли складати інші юнаки та дівчата. Саме їхні фото були вклеєні у паспорти замість справжніх фотографій. Відповідно – іспит фактично складали одні особи, а юридично бали мали зарахуватися на ім’я інших осіб, тобто діючих студентів університету.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч.3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів)

Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі,- повідомляє Департамент міграційної поліції.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах