91692
14:04 26.052021

Закарпатські патрульні продовжують виявляти «нелегальних» перевізників

Події 2194

Інспектори спільно із працівниками Укртрансбезпеки здійснюють посилену перевірку у сфері пасажирських перевезень. Дві мобільні групи посилено працюють над виявленням “нелегальних” перевізників, які перевозять пасажирів без відповідних дозволів та погоджень контролюючих органів.

За два дні мобільні групи виявили 2-х “нелегальних” перевізників, яких одразу притягнули до відповідальності. Також охоронці порядку стежать за дотриманням водіями та пасажирами карантинних вимог та обмежень.

Впродовж цього часу на всіх порушників інспектори склали наступні адміністративні матеріали:

  • 2 за ч.1 ст. 44-3 (Порушення карантину людей) КУпАП;
  • 1 за ч.2 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що є переобладнаним) КУпАП;
  • 1 за ч.1 ст.122 (Порушення водієм дорожнього знака) КУпАП;
  • 1 за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія) КУпАП;
  • 1 за ч.9 ст.133-1 (Перевезення пасажирів чи вантажів водієм, який не пройшов щозмінного передрейсового медичного огляду водіїв транспортних засобів, або перевезення без проведення передрейсового контролю технічного стану транспортних засобів) КУпАП;
  • 1 за ч.2 ст.140 (Здійснення пасажирських перевезень за встановленими маршрутами руху транспортних засобів загального користування) КУпАП.
  • 2 за ч.1 ст.164 (Керування транспортним засобом без відповідної ліцензії) КУпАП, передає патрульна поліція Закарпатської області.
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах