91586
15:21 24.052021

На Рахівщині сталася пожежа в житловому будинку

Події 4071

Вранці 23 травня рахівські вогнеборці поспішали на вул. Возз’єднання, де горів двоповерховий житловий будинок місцевого 52-річного жителя. Повідомлення про пожежу надійшло до ДСНС Закарпаття о 06:40. Телефонували сусіди, коли побачили, що з даху оселі виривається полум’я та іде густий дим.

З’ясувалося, що будинок розділений на дві частини: в одному проживає власник, а в іншій, яка й стала осередком займання, його син з ріднею. Останніх, на момент виникнення пожежі, вдома не було.

Бійці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів вже за чотири хвилини прибули до місця виклику і приступили до гасіння пожежі. О 06:53 її локалізували, й о 07:40 ліквідували.

Вогнем знищено покрівлю частини будівлі на площі 40 кв. м та 20 кв. м перекриття, а також наявне там домашнє майно. Також існувала загроза перекидання вогню на іншу частину будинку, але вправні й оперативні дії вогнеборців не дали жодних шансів полум’ю для розповсюдження. Загалом на пожежі працювало 11 надзвичайників та дві одиниці техніки.

На щастя, на пожежі ніхто з людей не постраждав.

Причини виникнення загорання та збитки встановлюють компетентні служби, передає ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах