91540
17:52 23.052021

Закарпатські поліцейські протягом тижня перевіряли, як водії пропускають автомобіль швидкої

Події 3979

Спільно з працівниками  Департаменту охорони здоров’я поліцейські регіону провели  захід під назвою «Маячок». Метою операції була не лише перевірка водіїв на готовність екстреного пропуску медичного транспорту, а й профілактична та роз’яснювальна робота з порушниками правил дорожнього руху

Протягом цього тижня працівники груп швидкого реагування закарпатської поліції супроводжуючи автомобілі швидкої, слідкували як водії реагують на спецсигнали медичного транспорту та чи надають їм перевагу в русі.

У результаті поліцейські регіону зафіксували майже 40 випадків,  коли водії умисно ігнорували звукові сигнали та проблискові маячки і на кожного з них поліцейські склали адміністративні матеріали за ч.3 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тепер порушникам доведеться сплатити штраф у розмірі 680 гривень. 

“Ми ставили перед собою мету не когось покарати, а донести водіям на скільки важлива кожна хвилина, коли йдеться про чиєсь життя чи здоров’я”, – розповідає начальник Управління превентивної діяльності поліції Закарпаття Олександр Приходько.

Пам’ятайте, доки ви неправомірно заощаджуєте кілька  хвилин у дорозі, хтось може втратити життя.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах