91488
13:32 21.052021

На Закарпатті прикордонники виявили схованки контрабандистів

Події 7524

Виявити схованку з сигаретами прикордонникам допомогли порушники-втікачі.

Патруль відділу «Ділове» Мукачівського прикордонного загону виявив групу осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон в Румунію.

Під час спроби затримання, порушники кинулись тікати та забігли на приватне обійстя жительки прикордонної хати. Співробітники Держприкордонслужби оглянули подвір’я з дозволу його власниці. Порушники звідти вже втекли сусідніми городами, але залишили чималу партію контрабандного товару. У підвалі господарчої будівлі військовослужбовці виявили 15 пакунків, обгорнутих у поліетилен. Пізніше прикордонники нарахували у них 7414 пачок сигарет без марок акцизного податку України.

До виявленого складу контрабандистів викликали співробітників Нацполіції та ДФС. На адресу ГУ ДФС в Закарпатській області прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 204 КК України «Стаття 204. Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Тютюнові вироби доставили до відділу прикордонної служби «Ділове», згодом їх передадуть співробітникам ДФС, повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах