91453
18:43 20.052021

Виноградівскі рятувальники провели протипожежні тренування на місцевій швейній фабриці

Події 2235

Сьогодні, 20 травня, близько одинадцятої ранку до виноградівських вогнеборців повідомили про пожежу в одному із цехів місцевої швейної фабрики. На щастя, виклик із ПАТ «Гроно ТЕКС» у Виноградові  був навчальним: бійці ДСНС відпрацювали спільний порядок дій на випадок пожежі з працівниками цього підприємства.

Про загорання на фабриці “сповістила” автоматична пожежна сигналізація, а система оповіщення повідомила працівників  про негайну евакуацію назовні. За кілька хвилин на місці виклику вже працював черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини на спеціальній техніці.

Вогнеборці діяли чітко й злагоджено: прибуття до місця виклику, проведення розвідки та бойового розгортання, включення в апарати захисту органів дихання, виявлення  потерпілих та ліквідація пожежі. Рятувальники переконані: такі навчання є вкрай важливими для персоналупідприємства, оскільки від швидкості реагування та першочергових дій кожного працівника залежить якнайшвидша ліквідація пожежі чи надзвичайної події. А для надзвичайників такі тренування допомагають виявити слабкі місця та недоліки, а також підсилюють готовність і спроможність підрозділів Служби 101 до дій за призначенням, інформує ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини