91153
14:44 13.052021

За розбещення неповнолітніх дітей закарпатець отримав 5 років тюрми

Події 3604

Прокурор Іршавського відділу Хустської окружної прокуратури у Львівському апеляційному суді довів вину жителя одного з населених пунктів Білківської ОТГ у розбещенні неповнолітніх (ч. 2 ст. 156 КК України). В апеляції вирок суду першої інстанції, яким особі призначили покарання у виді позбавлення волі із трирічним іспитовим строком, скасували. Натомість ухвалили новий, за яким закарпатця засудили до 5 років ув’язнення.

Йдеться про події лютого 2019 року. Встановлено, що чоловік вчиняв розпусні дії щодо двох своїх малолітніх дітей. Це неодноразово виявляла його дружина. При цьому закарпатець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Прокурор у судовому засіданні наголошував, що призначення особі реального терміну ув’язнення необхідне ще й з огляду на те, що громадянин чотири рази притягувався до адмінвідповідальності за домашнє насильство (ст. 173-2 КУпАП), погрожував дружині вбивством (ч. 1 ст. 129 КК України) та наносив їй легкі тілесні ушкодження (ч. 1 ст. 125 КК України).

Врахувавши позицію прокурора, суд задоволив подану ним апеляційну скаргу. Вирок вже набув законної сили, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах