90910
08:45 10.052021

На Виноградівщині за ніч виявили двох водіїв з наркотиками

Події 2100

Під час патрулювання у селі Теково, що на Закарпатті, працівники поліції виявили двох водіїв, які керували транспортними засобами у стані наркотичного сп’яніння. Поліцейські вилучили у порушників метамфетамін, екстазі та марихуану. За обома фактами відкрито кримінальні провадження.

Учора, після опівночі, під час патрулювання території села Теково, поліцейські Виноградова зупинили автомобіль «Mercedes-Benz».

Водій – 32-річний мешканець села Чорнотисів, порушив правила дорожнього руху, і під час перевірки документів почав помітно нервувати. Через підозрілу поведінку чоловіка поліцейські вирішили освідчити його на стан сп’яніння та оглянути транспортний засіб.

У результаті медосвідування з’ясувалося, що водій перебуває під дією наркотичних засобів. Також у присутності свідків із салону транспортного засобу поліцейські вилучили шприц із кристалічною речовиною, схожою на амфетамін.

Крім того, між сидіннями в автомобілі працівники поліції виявили картонну коробку, всередині якої знаходився пристрій для викурювання наркотичних речовин з марихуаною, фольговий пакетик із капсулами білого кольору та кристалом, схожим на амфетамін, а також таблетка зеленого кольору, схожа на “екстазі”.

Невдовзі на сусідній вулиці того ж села за порушення правил дорожнього руху працівники поліції зупинили ще один автомобіль – «ВАЗ 21099» під керуванням 34-річного місцевого жителя. Працівники поліції запідозрили, що чоловік знаходиться в стані наркотичного сп’яніння, що й було підтверджено проведеним медосвідуванням.

Під час поверхневого огляду водія поліцейські виявили в кишені його куртки паперовий згорток із кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін, шприц, наповнений кристалічною речовиною, та електронні ваги без маркування.

Автомобілі «Мercedes-Вenz» та «ВАЗ 21099» поміщено на спецмайданчик поліції. Усі вилучені речові докази поліцейські направили для експертного дослідження.

За керування в стані наркотичного сп’яніння на обох водіїв складено адміністративні матеріали.

Щодо незаконного зберігання чоловіками наркотичних речовин слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 309 ККУ. У ході досудового розслідування поліцейські встановлять походження наркотичних засобів та мету їх зберігання, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах