90837
16:20 7.052021

В Ужгороді нацгвардійці допомогли жертвам домашнього насилля

Події 2138

Під час патрулювання в Ужгороді, військовослужбовці 3 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України двічі втручалися у сімейні сварки.

Здійснюючи самостійне патрулювання, гвардійці отримали повідомлення про домашнє насильство на вулиці Грушевського. По прибуттю на місце, місцевий житель поскаржився правоохоронцям на неадекватну поведінку свого молодшого брата, який систематично вдається до насилля. Того ж вечора, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, дебошир наніс кілька ударів у голову своєму старшому брату. Особу, на яку вказав заявник, довелося доставити до Ужгородського районного управління поліції для подальшого з’ясування обставин.

В іншому випадку, 43-річна жінка заявила на свого чоловіка, який систематично вдавався до побиття дружини та погрожував їй вбивством. Коли вчергове горе-чоловік «розійшовся», жінка не на жарт перелякалася, що змусило її звернутися по допомогу до правоохоронців. Порушника також доставлено до управління поліції.

Правоохоронці нагадують, що терпіти домашнє насилля неприпустимо. У будь-яких його проявах варто звертатись до працівників поліції.

Олександр Коробко

Військова частина 3002 Національної гвардії України

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах