90198
20:17 22.042021

Колективу Головного управління ДСНС Закарпаття представили заступників керівника

Події 5218

Сьогодні, 22 квітня, керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак представив колективу та керівникам структурних підрозділів новопризначених заступників Головного управління ДСНС України у Закарпатській області.

????????????????????????????????????

Так, заступником начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації призначено Василя Варгу, який донині обіймав посаду начальника 1-го державного пожежно-рятувального загону м. Ужгород.

У свою чергу напрямком запобігання надзвичайним ситуаціям опікуватиметься Василь Голиш, котрий очолював 2-й державний пожежно-рятувальний загін м. Мукачево.

Заступником начальника Головного управління став Ярослав Бабяк.

«Ці офіцери мають  величезний досвід роботи та професійні навички, які, я переконаний, допоможуть їм впоратися з поставленими перед ними завданнями», зауважив під час заходу Роман Гудак.

Також рятувальники подякували за сумлінну службу та провели на заслужений відпочинок Дмитра Лешка, який до цього часу очолював напрямок з реагування на надзвичайні ситуації оперативно-рятувальної служби області, ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах