90066
16:39 20.042021

На кордоні з Угорщиною виявили легковик з перебитим VIN-кодом

Події 2248

Учора ввечері військовослужбовці Чопського загону завадили спробі незаконного ввезення в Україну легкового автомобіля «Audi» чеської реєстрації. Під час перевірки транспортного засобу, який прибув у пункт пропуску «Тиса», у прикордонного наряду виникли сумніви щодо відповідності номерів агрегатів автомобіля зазначеним в реєстраційних документах. Тому прикордонники вирішили оглянути його поглиблено.

У результаті перевірки правоохоронці спільно з митниками виявили ознаки підробки ідентифікаційного номера легковика, зокрема, сліди зварювання у місці нанесення VIN-коду.

Про виявлене проінформували співробітників Нацполіції. Після проведення відповідних заходів слідчо-оперативна група вилучила транспортний засіб протоколом огляду місця події.

У діях громадянина України, який керував автомобілем, виявлено ознаки правопорушення, передбаченого ст. 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». Також на адресу Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про можливе виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу», повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах