89757
15:43 13.042021

Щонайменше вісім крадіжок: на Мукачівщині затримали братів-крадіїв

Події 1759

Оперативники поліції Мукачівщини встановили причетність двох зловмисників, серед яких неповнолітній, до вчинення щонайменше 8 крадіжок. Слідчі вже повідомили їм про підозру у злочинах. Наразі вирішується питання щодо обрання мукачівцям запобіжного заходу.

Із початку року до поліції Мукачівського району надійшла низка заяв про крадіжки майна жителів села Нове Давидково. За всіма фактами злочинів у поліції були відкриті кримінальні провадження, в яких проводилися розслідування.

У результаті оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції районного відділу вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися 15-ти та 21-річний рідні брати, односельці потерпілих.

Із приватних будинків та господарських приміщень зловмисники викрадали побутову техніку, газовий котел, інструменти, автозапчастини та інші речі з метою подальшого продажу.

Частину речових доказів поліцейські вилучили та повернуть власникам.

За усіма фактами крадіжок триває слідство. Слідчі вже повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена з проникненням). Також вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Підозрюваним загрожує до 6 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах